Monday, April 13, 2015

Ta veseli ponedeljek ali pjebi se vrnejo s šopinga

Znova ponedeljek, drugi teden, če se ne motim in kar se nas tiče se je začel dobro. Zbuditi smo se morali bolj zgodaj kot v nedeljo in sicer že ob 11.00. Nekaj talačnih nas je prej odbrzelo v šolo, dve dekleti pa sta prišle malce kasneje. Šolska malica je bila zopet orng zdrava a je vseeno potešila lakoto.
   Ob 12.30 sta se začeli prvi dve uri pouka, tokrat "visual merchandisisng". Znova smo se mešano razdelili po razredu in dodeljena nam je bila naloga, da sestavimo izložbeno okno. Na voljo imamo kar veliko pripomočkov, da zadanemo temo katera nam je bila dana. Razred je bil precej zabaven in naučili smo se tudi kakšno finsko besedo.saj veš kako mislim ane. Po dveh urah, ki so minile zelőő hitro, smo imeli 15-minutni odmor. Sledili sta dve uri finsko-angleščine. Reševali, prevajali ter razlagali smo si različne angleške idiome. Čas ni tekel tako hitro kot prejšnji dve uri, ma tud tako mora bit.
  Malo pred četrto uro popoldan smo končali in se odpravili proti domu na počitek. Okoli 18.30 pa se je zaslišal hrup saj so prišli trije' računalničarji, trije so bli, vsak z dvema vrečkam živil. Najprej se je poskrbelo za finance, potem pa smo začeli polniti hladilnike.
Vreme tukaj danes nekaj gode in je vetrovno z občasnimi plohami, tako da nemoremo/se nam ne da pohajkovati* okoli.
*hoditi brez cilja
Šolski objekti po oddelkih
Zasilni hladilnik (je pa na dosegu roke)

No comments:

Post a Comment